MASTER CLASS I SÅNG

Ett par gånger per år håller jag i en så kallad master class. Det är egentligen en slags workshop där jag delar med mig av min kunskap inom sångteknik, sceniskt uttryck, tolkning, dynamik mm, i kombination med att deltagarna får göra praktiska övningar tillsammans och enskilt. I grupper om 10 personer och uppåt gör vi övningar tillsammans och  indiviuellt. Master Class innebär också att deltagare får möjlighet att sjunga och bli coachad inför resten av gruppen.

Ny Master Class i Augusti 2019!

Den 30-31 augusti håller jag återigen i en master class i Stockholm. Sångare på alla nivåer är välkomna. Du kan välja att vara med som deltagare utan individuell coaching, eller med, och den sker då inför resten av gruppen. Vilket alternativ du än väljer kommer du få med dig redskap, nya övningar och handfasta tips och framför allt inspiration som hjälper dig utveckla din sång! 

OBS! Platserna är begränsade för dig som vill få individuell coachning.

PLATS: Studio19 Sthlm, Roslagsgatan 19

TID: Fred 30/8 18.00-21.00, Lörd 31/8 10.00-16.00

KOSTNAD: 1500 KR (Utan individuell coachning), 2.000 KR (Med individuell coachning)

INNEHÅLL: Föreläsning, workshops, övningar i klangbildning, stöd, andning mm, coachning av deltagare inför resten av gruppen.

VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!

  

ANMÄLAN MASTER CLASS (betalning sker i augusti)

Privata sånglektioner


Är du sugen på att utveckla din sångröst? Ska du söka in till någon skola eller sjunga på ett bröllop och vill ha lite handfasta tips och bra feedback? Då ska du kontakta mig! Jag har undervisat som sångpedagog till barn, ungdomar och vuxna i 15 år och har erfarenhet av alltifrån nybörjare till proffs. Jag ger sånglektioner, håller i master classer och coachar grupper och körer i sångteknik, timing, klang och hur man gör för att hitta sitt eget uttryck.

Fyll i formuläret nedan om du är intresserad av min coachning så kontaktar jag dig. Jag är utbildad sångpedagog vid KMH i Stockholm och har lång erfarenhet av att undervisa.  

PRISER


VUXEN (från 18 år): 45 min kostar 700 kr + 25% moms. (Totalt 875 kr)

UNGDOM (13-17 år): 45 min kostar 600 kr + 25% moms. (Totalt 750 kr)

BARN (7-12 ÅR:) 30 min kostar 500 kr + 25 % moms (Totalt 650 kr)

Jag är intresserad av lektioner!