MASTER CLASS I SÅNG

Ett par gånger per år håller jag i en så kallad master class. Det är egentligen en slags workshop där jag delar med mig av min kunskap inom sångteknik, sceniskt uttryck, tolkning, dynamik mm, i kombination med att deltagarna får göra praktiska övningar tillsammans och enskilt. I grupper om 10 personer och uppåt gör vi övningar tillsammans och  indiviuellt. Master Class innebär också att deltagare får möjlighet att sjunga och bli coachad inför resten av gruppen.

Just nu är det ingen Master Class inplanerad.

Privata sånglektioner


Är du sugen på att utveckla din sångröst? Ska du söka in till någon skola eller sjunga på ett bröllop och vill ha lite handfasta tips och bra feedback? Då ska du kontakta mig! Jag har undervisat som sångpedagog till barn, ungdomar och vuxna i 20 år och har erfarenhet av alltifrån nybörjare till proffs. Jag ger sånglektioner, håller i master classer och coachar grupper och körer i sångteknik, timing, klang och hur man gör för att hitta sitt eget uttryck.

Jag är utbildad sångpedagog vid KMH i Stockholm och har lång erfarenhet av att undervisa. Jag är också kunnig inom Estill Voice Training där jag genomgått flera kurser.

Fyll i formuläret nedan om du är intresserad av min coachning så kontaktar jag dig.

 

Under våren 2021 kan jag endast ta emot ett begränsat antal elever.

PRISER

VUXEN (från 18 år): 45 min: 900 kr (ink.moms)

UNGDOM (13-17 år): 45 min: 800 kr (ink moms)

BARN (7-12 ÅR:) 30 min: 650 kr (ink moms)

Jag är intresserad av lektioner!