Evelinas Sångfabrik

Evelinas sångfabrik är barnkörverksamhet och gruppsång för barn och ungdomar från lågstadiet och uppåt. Vi håller till i Växthus1 i centrala Huddinge. Vi sjunger alltifrån klassiska barnvisor (de yngre åldrarna) till nutida pop, soul, gospel och schlager. Evelina har många års erfarenhet av att jobba med kör - alltifrån barn och tonårsgrupper, till vuxna. När det gäller barnmusik har hon skrivit musik som bla getts ut på cd:n "Köräventyret", utgiven år 2010 och "Bröder och Systrar", utgiven år 2015. 

Lågstadiekören har konsert VT18

Evelinas Sångfabrik VT2019 

KÖRSÅNG Lågstadiet

Onsdagar kl.17.15-18.00 (födda 12-09)

Vi mixar klassiska barnlåtar med modern pop, soul, musikal och filmmusik, klassiska schlagers och senaste nytt på listorna. Vi tränar tonträff, dynamik, textning och rörelse. Terminen avslutas med en konsert.

Passar både den som är van att sjunga och den som är nybörjare.

TERMINSAVGIFT: 1150 kr (Syskonrabatt 150 kr)

 

KÖRSÅNG ÅK 4-5 (25 platser)

Onsdagar 18.00-18.45 (födda 07-08)

Vi sjunger modern och inspirerande musik ur pop, musikal och filmmusik, soul och gospelgenrerna, med en del på engelska. Vi jobbar med grundläggande sångteknik så att vi kan hitta volym, bärighet och tonträff på ett naturligt sätt. Vi provar på stämsång och att sjunga i mindre grupper. Vi jobbar också med enkel koreografi. Terminen avslutas med en konsert.

Passar både den som är van att sjunga och den som är nybörjare.

TERMINSAVGIFT: 1450 kr (Syskonrabatt 150 kr)

 

KÖRSÅNG ÅK 6-9 (25 platser) 

Onsdagar kl.18.45-19.45 (Födda 03-06) 

Vi sjunger modern och inspirerande musik ur pop, musikal och filmmusik, soul och gospelgenrerna, och blandar upp med tidlösa hits. Vi provar på stämsång och att sjunga i mindre grupper. Vi jobbar med grundläggande sångteknik så att vi kan hitta volym, bärighet och tonträff på ett naturligt sätt. För dom som vill och vågar kan man få prova på solosång då och då. Vi jobbar också med enkel koreografi. Terminen avslutas med en konsert.

I denna grupp är alla välkomna som sjungit tidigare med Evelina, eller har sångvana sen innan.

TERMINSAVGIFT: 1550 kr (Syskonrabatt 150 kr)