EVELINAS SÅNGFABRIK

Evelinas sångfabrik är min körverksamhet för barn och ungdomar från lågstadiet upp till högstadiet. Vi startade 2014 och har sedan dess vuxit varje termin. Vi håller till i Växthus1, i fräscha lokaler mitt i centrala Huddinge. Vi sjunger alltifrån klassiska barnvisor (de yngre åldrarna) till nutida pop, soul, gospel och schlager. Jag har över 20 års erfarenhet av att jobba med kör - alltifrån barn och tonårsgrupper till vuxna, och varje rep innehåller lite sångteknik, klangbildning, timing och utveckling av uttryck och rörelse.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!

ANMÄLAN VT 2020

TERMINSTART: 5 FEBRUARI. KONSERT: 9 MAJ. ANTAL TRÄFFAR: 12

ANMÄLAN SKER VIA FORMULÄRET LÄNGST NER PÅ DENNA SIDA!

KÖRSÅNG Lågstadiet (F - Åk 3)

Onsdagar kl.17.15-18.00 (födda 13-10)

Vi mixar klassiska barnlåtar med modern pop, soul, musikal och filmmusik, klassiska schlagers och senaste nytt på listorna. Vi tränar tonträff, dynamik, textning och rörelse. Terminen avslutas med en konsert.

Passar både den som är van att sjunga och den som är nybörjare.

TERMINSAVGIFT: 1150 kr

 

KÖRSÅNG ÅK 4-5 

Onsdagar 18.00-18.45 (födda 08-09)

Vi sjunger modern och inspirerande musik ur pop, musikal och filmmusik, soul och gospelgenrerna, med en del på engelska. Vi jobbar med grundläggande sångteknik så att vi kan hitta volym, bärighet och tonträff på ett naturligt sätt. Vi provar på stämsång och att sjunga i mindre grupper. Vi jobbar också med enkel koreografi. Terminen avslutas med en konsert.

Passar både den som är van att sjunga och den som är nybörjare.

TERMINSAVGIFT: 1150 kr

 

KÖRSÅNG ÅK 6-9 

Onsdagar kl.18.45-19.45 (Födda 04-07) 

Vi sjunger modern och inspirerande musik ur pop, musikal och filmmusik, soul och gospelgenrerna, och blandar upp med tidlösa hits. Vi provar på stämsång och att sjunga i mindre grupper. Vi jobbar med grundläggande sångteknik så att vi kan hitta volym, bärighet och tonträff på ett naturligt sätt. För dom som vill och vågar kan man få prova på solosång då och då. Vi jobbar också med enkel koreografi. Terminen avslutas med en konsert.

I denna grupp är alla välkomna som sjungit tidigare med Evelina, eller har sångvana sen innan.

TERMINSAVGIFT: 1250 kr

ANMÄL DIG HÄR!