EVELINAS SÅNGFABRIK

Evelinas sångfabrik är min körverksamhet för barn och ungdomar från lågstadiet upp till högstadiet. Vi startade 2014 och har sedan dess vuxit varje termin. Vi håller till i Växthus1, Patron Pehrs väg 3, i fräscha lokaler mitt i centrala Huddinge. Vi sjunger alltifrån klassiska barnvisor (de yngre åldrarna) till nutida pop, soul, gospel och schlager. Jag har över 20 års erfarenhet av att jobba med kör - alltifrån barn och tonårsgrupper till vuxna, och varje rep innehåller lite sångteknik, klangbildning, timing och utveckling av uttryck och rörelse.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!

ANMÄLAN VT 2021

Terminen har nu börjat och anmälan för VT21 är stängd.

KÖRSÅNG LÅGSTADIET (Förskoleklass - åk3)

Onsdagar kl.17.15-18.00 Växthus1, Patron Pehrs väg 3

Vi mixar klassiska barnlåtar med modern pop, soul, musikal och filmmusik, klassiska schlagers och senaste nytt på listorna. Vi tränar tonträff, dynamik, textning och rörelse. Terminen avslutas med en konsert.

Passar både den som är van att sjunga och den som är nybörjare.

TERMINSAVGIFT: 1200 kr

KÖRSÅNG MELLANSTADIET (ÅK 4-6)

Onsdagar 18.00-18.45 Växthus1, Patron Pehrs väg 3

Vi sjunger modern och inspirerande musik ur pop, musikal och filmmusik, soul och gospelgenrerna, med en del på engelska. Vi jobbar med grundläggande sångteknik så att vi kan hitta volym, bärighet och tonträff på ett naturligt sätt. Vi provar på stämsång och att sjunga i mindre grupper. Vi jobbar också med enkel koreografi. Terminen avslutas med en konsert.

Passar både den som är van att sjunga och den som är nybörjare.

TERMINSAVGIFT: 1200 kr

KÖRSÅNG HÖGSTADIET/GYMNASIET

Onsdagar kl.18.45-19.45 Växthus1, Patron Pehrs väg 3

Vi sjunger modern och inspirerande musik ur pop, musikal och filmmusik, soul och gospelgenrerna, och blandar upp med tidlösa hits. Vi provar på stämsång och att sjunga i mindre grupper. Vi jobbar med grundläggande sångteknik så att vi kan hitta volym, bärighet och tonträff på ett naturligt sätt. För dom som vill och vågar kan man få prova på solosång då och då. Vi jobbar också med enkel koreografi. Terminen avslutas med en konsert.

I denna grupp är alla välkomna som sjungit tidigare med Evelina, eller har sångvana sen innan.

TERMINSAVGIFT: 1300 kr

VIKTIG INFORMATION MED ANLEDNING AV COVID-19.
Deltagare i Evelinas körsångverksamhet ska stanna hemma vid minsta symtom på luftvägsinfektion, även lindrig hosta eller förkylningssymtom, för att inte föra eventuell smitta vidare. Tvätta händerna noga med tvål och vatten innan du går in i körsalen!

Evelinas Sångfabrik följer noggrannt Folkhälsomyndighetens direktiv och kan komma att tillfälligt pausa verksamheten om så krävs. Om så blir fallet kommer vi i mesta möjliga mån försöka kompensera för utebliven verksamhet i form av extra insatta repetitioner.

Vi hjälps åt med att försöka hindra en snabb spridning av detta virus, och håller oss hemma vid symptomkänningar!

/Evelina